Фасування: 42 кг
Трифосфат натрію — це сіль триполіфосфорної кислоти Na5Р3О10. Є харчовим стабілізатором, більш відомим як Е451.
Фосфати послаблюють електростатична взаємодія всередині активіозинового комплексу. Тільки фосфати можуть розщеплювати актин і міозин, і це є головною причиною поширення фосфатів.
Практично всі харчові фосфати та їх суміші, які використовуються в м'ясопереробній і рибній промисловості, мають лужну реакцію. Добавка лужних фосфатів у м'ясо та рибу призводить до росту pH, і як наслідок, до збільшення вологозв'язувального властивостей білків.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Казахстан |
Інформація для замовлення
- Ціна: 86 ₴/кг