Продавець Інтернет-магазин «Хім-компонент» розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1888 відгуків
Промышленная химия по низким ценам!Перейти
Оцтова кислота 99.8% (11 кг) Крижана, фото 2Оцтова кислота 99.8% (11 кг) Крижана, фото 3

Оцтова кислота 99.8% (11 кг) Крижана

875 /каністра

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 853244
Оцтова кислота 99.8% (11 кг) Крижана
Оцтова кислота 99.8% (11 кг) Крижана
В наявності
875 /каністра
+380 (96) 059-81-20
Viber
  • +380 (50) 577-02-05
  • +380 (63) 259-17-09
+380 (96) 059-81-20
Viber
  • +380 (50) 577-02-05
  • +380 (63) 259-17-09
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Крижана оцтова кислота

Оцтова кислота (этановая кислота) – слабка, одноосновная карбонова кислота, відноситься до органічних сполук. Являє собою безбарвну рідину з різким характерним запахом, кисла на смак.

Брутто-формула: СН3СООН.

Застосування:

- у фармацевтичній промисловості застосовується як один з компонентів у лікарських засобах;

-у харчовій промисловості використовується як харчова добавка Е260 (регулятор кислотності);

-в хімічній промисловості застосовують як розчинник;

-у побуті кислота допомагає видаляти накип з посуду, сантехніки, побутової хімії. Виводить плями з одягу;

-використовується в друкарстві та фарбування.

Фізичні і хімічні властивості.

Необмежено розчиняється у воді. Гігроскопічна. Змішується з багатьма розчинниками. Використовується в якості розчинника для неорганічних сполук.

Молярна маса

60,05 г/моль

Щільність

1,0492 г/см3

Температура плавлення

16,75проЗ

Температура кипіння

118,1 проЗ

Температура спалаху

39±6 проЗ

Температура самозаймання

427±1 проЗ

Оцтова кислота реагує з металами, утворюючи солі - ацетати. Реагуючи зі спиртами утворює ефіри, з амінами – аміди.

Отримання.

Є синтетичним продуктом бродіння вуглеводів і спиртом, а також природного скисання сухих виноградних вин.

Вперше синтезовано з неорганічних матеріалів Адольфом Кольбе в 1847 році.

Раніше в промисловості оцтову кислоту отримували шляхом окислення ацетальдегіду і бутану. На сьогоднішній день у промисловості використовують метод каталітичне карбонилирование метанолу.

При біохімічному виробництві оцтової кислоти використовують здатність деяких мікроорганізмів окислювати етанол (оцтовокисле бродіння).

 

Небезпека.

Відноситься до другого класу небезпеки. Концентрована оцтова кислота здатна викликати хімічні опіки, в наслідок чого може виникнути некроз тканин. При прийомі усередину викликає опіки слизових оболонок глотки, стравоходу та шлунка. Смертельна доза 20 мл (концентрація вище 30%).

Відноситься до другого класу огнеопасности.

Зберігання та фасування.

Продукт зберігається в закритій тарі в спеціальних приміщеннях, пристосованих для зберігання вогненебезпечних речовин, захищених від попадання прямих сонячних променів і опадів.

Зберігають у добре закупорених поліетиленових каністрах, металевих бочках.

   

 
 
 
Характеристики
Основні
ВиробникSO.WE.BO
Країна виробникПольща
кг11
Упаковка
л10
Інформація для замовлення
  • Ціна: 875 /каністра

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner