Продавець Інтернет-магазин «Хім-компонент» розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1928 відгуків
Промышленная химия по низким ценам!Перейти

Гліцерин ( німеччина / germany )

                              Гліцерин

Гліцерин фармакопейний є органічним з'єднанням аліфатичного ряду. Це трьохатомний спирт, який не має кольору і запаху. Альтернативні назви – пропантриол-1,2,3 або гліцерин. Вперше речовину було отримано в 18 столітті Карлом Вільгельмом Шеєле. В наші дні гліцерин виробляється промисловим способом з пропілену - ненасиченого вуглеводню. Це затребуваний компонент у фармакологічній та медичної індустрії, харчової і хімічної промисловості.

У нашому інтернет-магазині можна вигідно купити гліцерин від перевіреного німецького виробника – ТМ BASF. У каталозі представлена тара різної місткості, від 1,2 кг до 250 кг. Ми спеціалізуємося на продажу гліцерину вищої міри очищення, який відповідає всім міжнародним стандартам якості і екологічної безпеки.

Опис і головні властивості

Речовина має рідко-в'язку консистенцію, схожу на сироп. При низьких температурах переходить у твердий стан. Смак солодкуватий, подібний розчину глюкози. Клас небезпеки – 2. Функціональне призначення – стабілізатор, зберігає і підвищує в'язкість косметологічних і медичних препаратів, харчових продуктів.

Гліцерин здатний легко змішуватися з водою, підвищуючи її температуру і зменшуючи загальний обсяг. Відрізняється високою гігроскопічністю, здатністю поглинати вологу до 40% від свого початкового обсягу. Прекрасно розчиняється у більшості органічних розчинників, бензину і бензолу до ацетону і спирту. Це відмінна транспортна середовище для порошкоподібних компонентів – борної і гіалуронової кислот, пігментів і барвників, діоксиду титану та косметичної глини, перламутрів і т. п. Гліцерин може розчиняти багато речовини неорганічного та органічного походження: луги, цукру, солі, ароматичні спирти.  Не розчиняється в диметиконе і ефірах, а також – в мінеральних і рослинних оліях. При попаданні в організм не викликає жодних побічних ефектів. Швидко засвоюється, трансформуючись у корисні види жирів.

Харчової гліцерин горючий, в процесі горіння відбувається виділення вуглекислого газу і води. Водень виділяється при взаємодії з активними металами, при взаємодії з киснем і нагріванні існує небезпека вибуху. В ході дегідратації утворюється токсична речовина акролеїн. При контакті з азотною кислотою отримують нітрогліцерин.

Основні сфери застосування

Область затребуваності фармакопейного гліцерину дуже обширна і різноманітна. До числа найбільш актуальних напрямків можна віднести:

●      З допомогою гліцерину отримують гліфталеві смоли (алкідний продукт). Бере участь у виробництві розчинників і поліролей, фарб і лаків. Рекомендований до використання при догляді за підлоговими покриттями з ламінату та паркету, для догляду за дзеркальними поверхнями.

●      У медицині і косметології використовується при випуску: нітрогліцерину, антисептичних та ранозагоювальні мазі, проносних свічок, засобів для зняття косметики, масок. Особливу затребуваність має при виробництві зволожуючих, омолоджуючих і сонцезахисних кремів.

●      Гліцерин в Україні і в світі відомий як харчова добавка-емульгатор Е422. Додають при виробництві екстракту кави та чаю в пакетах, при випічці хлібобулочної продукції та виготовлення макаронних виробів. Затребуваний в кондитерській промисловості.

●      Застосовують в тютюновому виробництві і при випуску електронних сигарет (у складі композицій для куріння). Пом'якшує різкий смак тютюну, допомагає регулювати вологість і надавати потрібний аромат.

●      Гліцерин є одним з компонентів сучасних порошків і миючих засобів, дуже добре зарекомендував себе в миловарінні. Популярний даний продукт і для видалення подряпин на шкіряному одязі, виведення плям різного походження при роботі хімчисток.

●      Флористи купують оптом гліцерин для додання товарного вигляду зрізаним квітам. Його додають у воду або у складі спеціальних поживних сумішей для рослинних композицій.

 

Також використовується у шкіряній промисловості і в текстильному виробництві, у сільському господарстві та при виробництві електролітичних конденсаторів для радіо - і електротехнічних приладів. Це поширений компонент в паперовій промисловості.

Следует избегать продолжительного нагревания вещества до критических температур (от +90С до +130 С). Это может привести к разложению глицерина, с последующим образованием ацетона и акролеина. Необходимо тщательно придерживаться рекомендуемой дозировки при изготовлении косметических и лекарственных средств (особенно, если речь идет о домашних условиях и отсутствии автоматической системы контроля).

Продукт предназначен для длительного хранения при температуре до + 25 С, в защищенном от света месте. Наилучший вариант – закрытый склад с вентиляцией общего типа.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner